• 89 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  28

  Is jouw dreumes elke avond boos bij het naar bed gaan? Of is er al strijd met je peuter als hij überhaupt denkt aan slapen? Dan is deze online training absoluut wat voor jou! Zorg voor betere slaap op een liefde volle manier en vooral zonder strijd. In deze training zoomen we in op de ontwikkeling waar deze kinderen doorheen gaan, welke behoeftes ze hebben en hoe jij als ouder hieraan tegemoet kan komen. Met als resultaat: beter slapen.

  89 (incl. BTW)
 • 29 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  78

  Deze cursus gaat niet alleen over slaap. Het gaat over het vormen van een mooie basis. Doel is om jou empowerment te geven, zodat jij precies weet op welke factoren je wel en geen invloed hebt. De cursus wordt ondersteund met mooie, duidelijke animatiefilmpjes. Ik ga je in deze cursus helpen om je te leren hoe je je kindje kan leren slapen door je kindje vertrouwen te geven. Geschikt voor 0-6 mnd. oud.

  29 (incl. BTW)
 • 89 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  197

  (Gecontroleerd) laten huilen hoeft niet. Echt niet. Dit is dus GEEN slaaptraining waarbij je je kindje alleen in bed laat huilen! Daarom kan je al met deze training starten vanaf dat je kindje een paar weken oud is. Deze unieke, liefdevolle aanpak van Bureau van slaap werkt!

  89 (incl. BTW)