• soepele overgang naar wintertijd
  9,95 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  128

  Wil jij graag de overgang naar wintertijd soepel laten verlopen? Doe dan mee met de Mini Masterclass Wintertijd! In de nacht van 28 op 29 oktober gaat de klok een uur terug. De overgang naar wintertijd is voor velen een uurtje extra slapen. Maar voor ouders met kleine kinderen betekent dit in de praktijk vaak nóg vroeger wakker worden.  BUREAU VAN SLAAP HELPT! In deze mini masterclass neemt Anneke je mee in hoe jij jouw kindje kan helpen bij een…

  9,95 (incl. BTW)
 • 14,95 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  65

  Dé video slaap- bibliotheek van Bureau van slaap. Een verzameling van 70 filmpjes (bijna 2 uren) met korte, praktische slaaptips. Over állerlei onderwerpen waar jij dagelijks ongetwijfeld vragen over hebt!

  14,95 (incl. BTW)
 • betere slaap voor jouw dreumes en peuter
  89 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  154

  Is jouw dreumes elke avond boos bij het naar bed gaan? Of is er al strijd met je peuter als hij überhaupt denkt aan slapen? Dan is deze online training absoluut wat voor jou! Zorg voor betere slaap op een liefde volle manier en vooral zonder strijd. In deze training zoomen we in op de ontwikkeling waar deze kinderen doorheen gaan, welke behoeftes ze hebben en hoe jij als ouder hieraan tegemoet kan komen. Met als resultaat: beter slapen.

  89 (incl. BTW)
 • een mooie slaapbasis voor newborns
  29 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  259

  Deze cursus gaat niet alleen over slaap. Het gaat over het vormen van een mooie basis. Doel is om jou empowerment te geven, zodat jij precies weet op welke factoren je wel en geen invloed hebt. De cursus wordt ondersteund met mooie, duidelijke animatiefilmpjes. Ik ga je in deze cursus helpen om je te leren hoe je je kindje kan leren slapen door je kindje vertrouwen te geven. Geschikt voor 0-6 mnd. oud. N.B. Deze cursus gaat niet specifiek hoe…

  29 (incl. BTW)
 • liefdevol zelf slapen bureau van slaap
  89 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  1122

  (Gecontroleerd) laten huilen hoeft niet. Echt niet. Dit is dus GEEN slaaptraining waarbij je je kindje alleen in bed laat huilen! Daarom kan je al met deze training starten vanaf dat je kindje een paar weken oud is. Deze unieke, liefdevolle aanpak van Bureau van slaap werkt!

  89 (incl. BTW)